Ha az igazi rúgd&fuss fociért rajongsz, vagy egyszerűen csak cikin érzed magad, amikor a haverok éppen az Accrington Stanleyről diskurálnak, te pedig nem tudsz érdemben hozzászólni a beszélgetéshez, akkor bizony itt a helyed! Különös világ ez: errefelé még az unokád sem mossa le magáról a szégyent, ha szimuláláson érnek, ugyanakkor egy 4 gólos vereség után is taps kísérete mellett vonulhatsz le a pályáról, amennyiben a nagyérdemű úgy ítélte meg, hogy a nagy zakó ellenére az utolsó percig küzdöttél és mindent beleadtál. Itt nem találsz milliókért lötyögő sztárokat, akik már 0-2 után feladják és tartalék üzemmódba kapcsolnak... ellenben olyan tripla tüdővel megáldott keménylegényeket, akik Hasfelmetsző Jacknél is nagyobb priusszal rendelkeznek, annál inkább.

League Two

Na de milyen csapatok is találhatóak itt? Bizony eléggé vegyes a felhozatal: akad olyan, amely néhány éve még kétszer is döntőzött az FA Kupában (amiből az egyiket meg is nyerte), valamint a BL győztes Milan is csak hatalmas hajrával tudott ellenük egy döntetlent összehozni. Találunk még errefelé néhány éve stabil Championship csapatnak számító együtteseket, ugyanakkor sok olyat is, amelyek csak nemrég törtek ki az amatőr klubok közül. Végezetül pedig még itt vannak azok is, akik úgy tengették le fennállásuk 100-nál is több évét, hogy végig a harmadik-negyedik vonalhoz tartoztak és szinte semmi maradandót nem alkottak. Lesz szó vicces történetekről, furcsa klubvezetőkről és edzőkről, érdekes játékosokról és rekordokról, valamint egy kevésbé ismert, ugyanakkor rengeteg PL és Championship alapembert kinevelő akadémiáról is.
Akkor vágjunk is bele! :)
http://billsportsmaps.com/wp-content/uploads/2016/09/2016-17_football-league-two_map_w-2016-crowds_titles_seasons-in-1st-division_s_.gif